Tåsinge rundt

27. juni 2019 11:50 , af Jens Mogensen

Lørdag den 17. august er dagen, hvor vi alle skal Tåsinge rundt sammen. Turen er en niveau 1-tur, dvs. for alle. Også begyndere er meget velkomne. Seneste tilmelding er torsdag d. 15. august. Tilmelding på ROKORT.

Turen koster 30 kr. pr. person, som betales på dagen kontant eller via MobilPay.

Du kan enten ro alle 41 km eller du kan stå af- og på turen, da der vil være assistance på land i form bil med kajaktrailer, som kan transportere dig til næste stoppested. Sikkerheden vil være i top, da der vil være flere erfarne roere i gruppen som agerer turleder, bagstopper og udstyret med bugsérliner. Du skal selv medbringe madpakke, rigeligt med drikkevand, snack, kaffe/the, kajakbeklædning egnet til forholdene, ekstra pagaj.

Vi mødes i klubhuset kl. 8.00, hvor der er fælles instruktion (husk mobil) og umiddelbart herefter er der fælles afgang. Så du skal have din kajak klar inden morgen-briefing.

Efter ca. 1-1½ times roning når vi stedet for morgenmad, her serveres kaffe, the, brød m.m.

Ca. midtvejs rundt samles vi og spiser vores medbragte madpakker.

Så går turen videre og næste fælles stop, hvor der vil være kage, derefter er der ca 1½-2 timer før ankomst til Troense.

Husk at booke en af klubbens kajakker hvis du ikke ror i din egen kajak.

Tåsinge Rundt - hilsen fra Kirsten N., Pia, John B. og Jens Anton