Bassinlivredderprøven

8. november 2019 13:30 , af Jens Mogensen

For at vi kan svømme og lege, skal vi have bassinvagter i svømmehallen. Vi har fordelt månederne mellem os, dvs. mellem os i Troense Kajakklub og de andre klubber, vi deler tiderne med.

Til begge aktiviteter har vi vores mand, der koordinerer vagterne.

Teknik og leg: Svendborg Kajakklub, Ollerup Havkajakforening og Lundeborg Sejlklub, kajakafdelingen. Vores koordinator: Jens Anton Mogensen 91157523

Svømning: Svendborg Amatør Sejlklub og Svendborg Kajakklub. Vores koordinator: Mads Strandbæk Klausen.

Både til Teknik og leg og til svømning kan vi godt bruge et par bassinvagter mere. Både er det lærerigt, en god opgave for klubben, og så er man flere om at dele vagterne.

Kontakt derfor Jens Anton eller Mads, hvis du vil give en nap med eller høre nærmere. Du kan også tilmelde dig i kommnetar feltet på hjemmesiden.

Vi har nu fået datoerne for sæsonens bassinlivredderprøve.
Teorien foregår på Brandskolen, tirsdag den 3. december 2019 klokken 19:00 - 21:00, Poul Smeds Vej 20, 5700 Svendborg.
Den praktiske del af prøven foregår søndag den 8. december 2019 kl. 10:00 i svømmehallen i centrum.

Herunder et link til Dansk Svømmeunions indhold til bassinlivredderprøven: