Sådan bliver du medlem

(Klik her, hvis du søger information om optagelse af børn og unge)

• Grunduddannelse -se nedenfor
  • Direkte optagelse som medlem, hvis du har EPP/IPP2 eller tilsvarende.

Grunduddannelse

Redningsøvelse

Vi tilbyder grundforløb i havkajak på max. 12 deltagere til foråret 2022. Vi starter i svømmehallen den 23 og 24 april 2022. Vi forventer at der bliver et mandags og et onsdagshold. Øvrige korsusdatoer er endnu ikke fastlagt.

Al tilmelding og forespørgsler ang. optagelse som medlem til Jens Anton Mogensen via mail eller på tlf.: 91157523.

Klik her, hvis du vil vide, hvad grunduddannelsen indeholder.

Direkte optagelse som medlem

Har du EPP/IPP2 eller kan dokumentere tilsvarende kompetencer, kan du efter aftale deltage på en klubaften og blive optaget efter et tjek at dine kompetender og en introduktion til klubben. Du skal her medbringe et svømmebevis på 600 m frisvømning. Dette kan erhverves ved henvendelse til en livredder i en svømmehal. Der optages ikke nye medlemmer ved direkte optag i juli måned.

Klik her, hvis du vil vide, hvad det koster at være medlem.

Klik her, hvis du vil vide, hvad du får for pengene.

Genindmeldelse

Har du tidligere været medlem og ønsker genindmeldelse kontakt Jens Anton Mogensen via mail eller på tlf.: 91157523. Deltagelse i introduktion er obligatorisk, hvis det er mere end 5 år siden, du sidst var medlem. Din kilometerstatistik gemmes i 5 år og kan således medregnes, hvis du indmelder dig igen inden for 5 år.