Hvordan bliver jeg medlem

Børn og unge

Børn og unge starter på vandet mandag d. 6. maj og ror hver mandag kl. 16.30-19.00 frem til d. 24. juni.

Forudsætningen for at blive medlem på børn og ungeholdet er, at du er fyldt 10 år og kan svømme 350 - 600 m afhængig af, om du er over eller under 13 år. Du må derudover ikke lide af sygdom, som gør, at du kan miste bevidstheden. Dine forældre skal skrive under på dette ved indmeldelsen.

Sæsonen starter med et par timer i svømmehallen, hvor vi prøver kajakker og aflægger svømmeprøve.

Vi prøver som noget nyt i år at have forskellige temaer gennem sæsonnen, men med udgangspunkt i rofærdigheder, sikkerhed og kajaksport generelt.

Tilmelding og ydligere information kan fås ved kontakt til Andreas Holm på tlf. 60157051 eller mail andreasholm64@gmail.com