Idræt for ALLE børn

Idræt for alle børn"Idræt for ALLE børn" er et samarbejde mellem Danmarks Idræts-Forbund, Procter & Gamble og Føtex. Projektet har til formål at hjælpe udsatte børn og unge under 18 år med at overkomme de financielle udfordringer, der er i forbindelse med at dyrke foreningsidræt.

Klik på billedet og gå til "Idræt for ALLE børn"s hjemmeside.

Det samme tilbud har DGI. Læs mere her..

Børn skal kunne dyrke idræt i fritiden, selvom forældrene ikke har råd. Tusindvis af børn står lige nu udenfor og ønsker at komme ind i idrætsforeningerne og være aktive sammen med kammeraterne. Ligesom nogle børn, der allerede er i foreningerne, skal hjælpes økonomisk for at kunne blive i idrætten.

Ca. 65.000 danske børn befinder sig i dag under fattigdomsgrænsen. Disse børn i familier med økonomiske udfordringer har ofte problemer med at deltage i foreningsidrætten fordi betalingen af kontingent, indkøb af sportsudstyr og deltagelsen i forskellige klub- og holdture indebærer en uoverkommelig financiel byrde for familien. Denne manglende deltagelse kan medvirke til social isolation og skabe problemer for børnene langt ud i fremtiden.
Problemet er vidt udbredt, og der er stort behov for den støtte "Idræt for ALLE børn" ønsker at give.
Støttekonceptet

Gennem projektet er udsatte børn og unge sikret minimum 4,25 millioner kroner de næste tre år, men støttebeløbet størrelse afhænger af salget af Procter & Gamble-produkter i landets Føtex-butikker i en række kampagneperioder hvert år.
Støtten fordeles til trængende børn og familier efter et gensidigt tillidsforhold, hvor den enkelte familie kontakter idrætsforeninger under DIF og herigennem modtager støtten til betaling af deres kontingent, sportsudstyr eller udflugter.

Læs mere om, hvordan du kan støtte projektet her.

Læs mere om, hvordan du modtager støtte her.

Kontakt Andreas Holm, hvis du har behov for støtte til dit barns kontingent og udstyr.