Nyhedsmail - Vandposten

2. juli 2018 22:17 , af Pernille Nilsson

Sommeren har ramt os igen, vi er nået juli måned og nu kommer der et pip fra formanden.

Vi har i klubben tidligere været vant til at blive forkælet med hyppige opdateringer i form af ‘Vandposten’, som har holdt os opdateret om stort og småt i klubben, både fra fortiden og fremtiden. Denne opgave har påhvilet formanden, og gør det stadig. Derfor er der måske nogen der, berettiget omend misforstået, måske har troet vi ikke længere har en formand. Dette er dog ikke tilfældet. Til gengæld har jeg lige skulle finde en rytme, som jeg i øvrigt stadig ikke helt har fundet, og et leje for mit formands arbejde. Så fremover vil jeg bestræbe mig på at lave et månedligt nyhedsbrev, og hvis nogen af jer har et væsentlig indhold i tænker kunne klæde sådan et nyhedsbrev, så vil jeg da gerne se det. 

 

Velkommen til nye medlemmer.

Så først og fremmest vil jeg gerne byde velkommen til vores nye medlemmer, som blev frigivet til grill og goddag.

Camilla Brix Munk, Henning Jensen, Henning Mortensen, Janne Brix, Jesper Skou, Jørgen Mortensen, Sara Corneliussen og Siham Christensen.

 

Kommende aktiviteter

Juli

Husk vi har klubaften om tirsdagen - dette er måske især henvendt til vores nye medlemmer, men også til de glemsomme.

 

Tirsdag d. 3. juli er det sidste chance for at deltage i kap/tur leg i juli måned, så kom frisk og prøv noget nyt, eller genopdag. Det er mellem 18-20 og kræver ingen særlige forudsætninger, udover lysten til at prøve. Holdet vender stærkt tilbage i august.

 

Tirsdag d. 10. juli er der ‘Cross Triatlon’ i Svendborg. Nogen af jer deltager måske som hjælpere, men der er helt sikkert også plads til tilskuere, og deltagerne har garanteret behov for opbakning. Det er i tidsrummet 8-12.30 ca. 

 

August

Husk husk husk, arbejdsonsdag d. 1. august - der kan altid bruges et par ekstra hænder. Vi slider hårdt på materiel og bygninger og der er altid noget der skal fikses - så der er brug for DIG. :-) 

 

Lørdag d. 11. august er der Tåsinge rundt, og det er jo en smuk ø og en frisk lille tur. 

 

Fredag d. 24. august er der Øhavstur og det må man ikke gå glip af, når man bor i, eller i nærheden af det Sydfynske øhav. OBS, dette er en tur med overnatning og turen slutter først søndag, men det gør jo kun turen meget bedre. 

 

Også i år afholdes der ‘Kajak for kræftramte’ i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. Og vi håber naturligvis at deltagerne får nogle dejlige og positive oplevelser på vandet. Det foregår fire mandage i august d. 6., 13., 20. og 27. august. 

 

Som altid er man jo velkommen til at slå ture op, eller lave andre arrangementer, hvilket kan annonceres på Facebook eller Rokort eller det kan lægges op på hjemmesiden, for sidstnævnte kontakter du bare en fra bestyrelsen. 

 

Sidst men ikke mindst skal jo lige nævnes den fine artikel Søren Stidsholt Nielsen har skrevet om vores klub i Fyns Amtsavis, den kan læses her, hvis du ikke allerede har set den: https://www.fyens.dk/Soesiden/Svendborgsund-historie-fortalt-flydende/artikel/3267540 

 

Herfra vil jeg ønske dig en god sommer og måske vi ses på vandet.

 

Kajakhilsner formanden