Nyhedsmail - Vandposten

16. september 2018 20:04 , af Pernille Nilsson

Efteråret nærmer sig med hastige skridt, ikke blot datoen men også temperatur og vejrforhold. Desværre må jeg jo erkende at ej heller i år er blevet til mange ture på vandet for mit vedkommende. Det kan være vanskeligt at få til at passe ind i et hjem med en lille på knap 2 år. Men så håber jeg at i andre har nydt vores klub og det gode fællesskab den byder på. 

Siden sidst:

Det blev desværre også til en aflysning af Øhavsturen, da vejrforholdene ikke lige var til det. Det er altid ærgerligt når ture ikke bliver til noget, men der er jo altid en god grund, og hellere være sikker end uforsigtig. 

Som nogen måske ved, blev der afholdt VM i cross Triathlon i Svendborg d. 10. juli. Her havde de brug for nogle kajakroere til at holde øje med svømmerne. Tre fra vores klub deltog, hvilket indbragte klubben den nette sum af kr. 1140,- som bestyrelsen har besluttet skal gå til ungeholdet. 

Pladser til private kajakker
Der har været et par stykker i løbet af foråret, som har henvendt sig, fordi de har deres kajakker ligge på 'øverste etage', og har vanskeligt ved at få dem ind og ud på egen hånd.
Denne problematik kender jeg godt, da jeg i tidernes morgen havde min kajak liggende på øverste hylde i en container på Nordhavnen. Efter en tur Amager rundt (alene), hvor jeg helt bestemt havde modvind HELE vejen rundt, hvade jeg 'meget lange arme' da jeg skulle løfte min kajak derop. Jeg prisede mig lykkelig for min kulfiber kajak, som vejede ganske lidt, og naturligvis min uovertrufne fysik. (hehe)
Men, faktum er at nogen skal jo ligge øverst, så kunne vi finde en løsning der gjorde det nemt (nemmere) at få kajakker ind fra 4. og 5. sal i kajakskuret? Er der nogen af alle jer derude der sidder inde med en god ide, så skriv endelig en mail til mig. Jeg lover ikke at alt kan lade sig gøre, men jeg lover at vi i bestyrelsen er meget villige til at kigge på ideerne og prøve om det er muligt at finde en løsning. 

Nyt fra instruktionsudvalget
Jens Poulsen, som har været formand for instruktionsudvalget, har måtte trække sig fra posten, da han har været hårdt arbejdsramt, og ikke følt at han kunne levere det han selv ønskede til opgaven. 
Heldigvis har Karin Bakke Jensen meldt sig under fanerne, og er blevet konstitueret formand indtil der er egentlig valg til posten. 

Svømmehal
Så er det jo ved at være tid for aktiviteter i svømmehallen. Som altid har vi både tid til Leg og teknik (14-16) og svømmetid (16-18) hver lørdag. Tiderne deler vi med Svendborg kajakklub, Ollerup kajakklub og Svendborg svømmeklub. Som det altid er, skal vi selv stille med bassinvagter, og dertil mangler vi DIG. Så hvis har en bassinprøve, eller du har mod på at prøve om du kan tage én, så send en mail til John Bondebjerg jb.bondebjerg@gmail.com Du forpligter dig ikke udover dine evner og ikke til mere end du kan overkomme - og jo flere vi er des færre vagter er der til den enkelte. 
Det er dog en forudsætning for brug af svømmehallen at klubberne selv stiller med bassinvagter, men vi øver os sammen, og sammen øger vi sikkerheden for alle. 

 

Kommende aktiviteter

 

September

22.-23. september er der tur til Suseåen. 

 

Oktober

3. oktober er der arbejdsonsdag - og sikkert en masse at lave, så mød frisk og giv et nap med. 

6. oktober starter svømmetiderne i hallen i City, det er fra 16-18. Kører hver lørdag, med visse undtagelser - se i aktivitetskalenderen.

20. oktober er der Standerstrygning - kom og gør dagen festlig omend den markerer afslutningen på sæsonen. Personligt vil jeg også meget gerne se nogle af årets nye medlemmer. 

27. oktober starter Leg og Teknik tiderne i svømmehallen, igen ed visse undtagelser, som er ført ind i aktivitetskalenderen. 

   

Kajakhilsner formanden